Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje,  dvije prijevare, teška krađa, četiri krađe i požar

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je devet  prometnih  nesreća od kojih šest s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a tri su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Provaljeno u stan u Splitu

Jučer, tijekom dana nepoznati počinitelj provalio je u stan u Starčevićevoj ulici u Splitu. Otuđio je novac i nakit, a počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 30 tisuća kuna . Policijski izvidi su u tijeku.

Pronađena marihuana

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga,  obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na trogirskom području. Tom  prilikom je pronađeno i oduzeto pet stabljika indijske konoplje visine 50 do 90 centimetara i  jedna  vrećica sa 115 grama marihuane. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će se podnijet kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijevara, upozoravamo građane na oprez

Jučer tijekom dana na ulici na imotskom području  nepoznati muškarac  ponudio je na prodaju  zlatni lančić 71-godišnjaku i  tom prilikom naveo  da se radi o vrijednom lančiću i da zbog teške situacije u kojoj se nalazi  navedeno prodaje. Nakon što je muškarcu dao novac oštećeni je naknadnom provjerom   utvrdio da  se ne radi o zlatnom lančiću i da je  prevaren.

Koristimo ovu priliku da građane upozorimo na oprez prilikom ovakvih i sličnih situacija i da ne nasjedaju ponudama nepoznatih osoba koje se „slučajno“ zateknu na ulici i nude na prodaju razni zlatni nakit i druge stvari.

Zadobio ozljede  

Rano jutros zaprimljena je dojava da je liječnička pomoć pružena 33-godišnjaku koji je pronađen na tlu u Odeskoj ulici  u Splitu. Zadobio je teške ozljede glave i  hospitaliziran je. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih   okolnosti  ozljeđivanja.

Povezani članci

Back to top button