Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom. Kod njega su  prethodni dan  dok se nalazio na ulici u Splitu pronađene i oduzete dvije  PVC vrećice sa kokainom ukupne mase 31,2 gram.

Policijski službenici I. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom kod kojega je prethodni dan u Splitu  pronađeno i oduzeto ukupno96,7 grama marihuane.

 Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama  slijedi podnošenje  kaznenih  prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, prijetnja, računalna prijevara, oštećenje tuđe stvari i  dvije  krađe.

 U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je 12 prometnih nesreća od kojih osam s materijalnom štetom. Pet osoba je  lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Kaštelima

Sinoć oko20,55 sati u prostorije trgovine u Kaštel  Kambelovcu  ušao je nepoznati muškarac koji je  nakon što je odgurnuo uposlenicu iz kase otuđio, za sada,  neutvrđenu količinu novca. U tijeku su policijski izvidi.

Zadobio ozlijede

Jučer u poslijepodnevnim satima u Splitu  ozlijeđen je 58-godišnji muškarac kada ga je, prema za sada dostupnim informacijama,  na  ulici  fizički napala nepoznata osoba. Pružena mu je liječnička pomoć i konstatirana teška tjelesna ozljeda (noge). U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button