Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – 44-godišnjak se sumnjiči za tešku krađu

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, četiri prijetnje,  pet oštećenja tuđe stvari, krađa i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih  nesreća. Jedna osoba zadobila je teške, a dvije osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede.

Sumnjiči se za razbojništvo

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom provedeno zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništvo. Sumnjiči se da je 12. veljače u Varošu u  Splitu od dostavljača, stranog državljanina, otuđio  hranu. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njega je  podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojništvo u Splitu

15.veljače oko 19,15 sati u prostorije trgovine u ulici  Domovinskog rata u Splitu ušla je maskirana osoba  i uz prijetnju pištolja otuđila artikl. Policijski izvidi su u tijeku.

44-godišnjak se sumnjiči za tešku krađu

Policijski službenici PP Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom. Sumnjiči se da je 10. veljače 2024.g. na području Drvenika provalio u objekt na plaži  iz kojeg je otuđio  razne suvenire i druge predmete.  Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja,  temeljem naloga suda, obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje navedeni koristi na  makarskom području, te je tom prilikom pronađena i oduzeta manja količina droge marihuane i  speeda, te  18 komada streljiva.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa podnesena kaznena prijava, te optužni prijedlozi  zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button