Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Osumnjičen za prijetnju i tjelesnu ozljedu

U odnosu na događaj o kojem smo obavijestili javnost 9. rujna, policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23- godišnjakom za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 8. rujna oko 08:45 sati  na području Kaštel Starog, a nakon što je 36-godišnji vozač zaustavio vozilo, napao njega i još dvoje maloljetnih putnika, te je uputio prijetnje. Dvije osobe su u događaju zadobile lakše ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnja i tjelesna ozljeda predan pritvorskom nadzorniku.

Pokušaj razbojništva u Kaštelima

Jučer oko 10 sati  u Kaštel Lukšiću za sada nepoznati počinitelj je ušao  u prostorije  automat kluba,  te sprejem poprskao uposlenicu  i još jednu osobu, nakon čega je pobjegao. Tom prilikom nije ništa otuđio, a  policijski izvidi su u tijeku.

Otuđen novac u Kaštelima i Splitu 

Dana 7.listopada oko 17:15 sati u Kaštel Novom za sada nepoznata maskirana osoba ušla je u prodavaonicu, te odgurnula  djelatnicu i otuđila novac iz blagajne. Nadalje, tijekom 6./7. listopada nepoznati počinitelj provalio je u prostorije ugostiteljskog objekta  u Velebitskoj ulici u Splitu. Tom prilikom je otuđio  novac i razna alkoholna pića. Policijski izvidi su u tijeku

Dovršen očevid požara

Dovršen je očevid požara koji je 7.listopada  oko 2:40  planuo kod ugostiteljskog objekta u ulici Kralja Zvonimira u Splitu, pri čemu je oštećeno nekoliko stolica i ulazna vrata objekta. Očevidom je utvrđeno postojanje elemenata kaznenog djela. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button