Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje navedeni koristi na omiškom području. Pronađeno je i oduzeto  165 grama  marihuane,  39.6 grama  speeda i  90.9 grama droge  MDMA. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnjiči  se da je otuđila novac iz muzeja

Policijski službenici I. PP  proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 47-godišnjakinja u dva navrata, 24. i 30 listopada 2019. iz muzeja u Splitu  otuđila novac, ukupno više od 6 tisuća kuna. Protiv nje je podneseno posebno izvješće u svezi kaznenih djela krađe i teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Oštećenje vozila

Jutros  je zaprimljena dojava da je na području Solina tijekom protekle noći  oštećeno  parkirano osobno vozilo. Policijski službenici su izašli na teren i obavili očevid  kojim je utvrđeno da je do oštećenja došlo na način da je zrno streljiva u slobodnom padu oštetilo staklo na vozilu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Sumnjiči se za krađe

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom. Sumnjiči se da je u dva navrata, u kolovozu i listopadu 2019. g. iz trgovačkog centra na području Kaštela otuđio alat. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 3 tisuće kuna. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Otuđena tehnika

Tijekom dana 9.studenog 2019. nepoznati počinitelj provalio je u uredske prostorije poduzeća u Gundulićevoj ulici u Splitu. Otuđio je raznu tehniku, a počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 11 tisuća kuna. Policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button