Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su četiri prijetnje, pronevjera, oštećenje  tuđe stvari, dvije teške krađe i četiri  krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su četiri prometne nesreće od kojih tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je  lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Sumnjiče se za više  provala u Makarskoj

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 29-godišnjakom provedenim zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Utvrđena je sumnja  da su  zajedno  i 24-godišnja sam tijekom mjeseca,lipnja, studenog i prosinca 2019.godine  počinili ukupno 15 kaznenih djela teške krađe, od kojih sedam koje je 24-godišnjak počinio zajedno s 29-godišnjakom, a ostalih osam sam. U navedenom periodu provalili su u dječji vrtić, zabavni salon, ljekarnu,  ugostiteljske objekte i prodavaonice na području Makarske, te iz navedenih  objekata  otuđili razne  predmete i novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 20 tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela  protiv obojice  je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 24-godišnjak je priveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Drska krađa u Kaštelima

Jučer poslijepodne  u prostorije prodavaonice u Kaštel Kambelovcu ušle su dvije nepoznate  osobe  i prišle pultu s kasom iz koje su  otuđile manju količinu novca nakon čega su pobjegle. Policijski izvidi su u tijeku.

Otuđen nakit i novac

Jučer poslijepodne nepoznati počinitelj  je iz prostorija stana u Sukoišanskoj ulici u Splitu otuđio razni nakit i novac. Počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button