Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška krađa i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su dvije prometne nesreće, s materijalnom štetom.

Osumnjičena za četiri provale na području Kaštela

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je, zajedno s još dvije osobe nad kojima je ranije provedeno kriminalističko istraživanje i podnesena kaznena prijava, u kolovozu provalila u četiri stambena objekta. Provale su izvršene u Kaštel Kambelovcu, Kaštel Lukšiću i Kaštel Štafiliću, a otuđen je novac, dokumenti i nakit. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 13.000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 46-godišnjakinja je dovedena pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 49-godišnjakom utvrđena je sumnja da je 11. prosinca na Trgu Gaje Bulata u Splitu otuđio ruksak u vlasništvu ženske osobe, u kojem se nalazio novčanik i dokumenti. Također, osumnjičen je i za krađe torbi, mobitela i novčanika, počinjene 14. prosinca na istom mjestu, na štetu četiri osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv 49-godišnjaka je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Krađa novca iz ugostiteljskog objekta i stana u Splitu

U I. Policijskoj postaji Split je provedeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom studenog u tri navrata provalio u ugostiteljski objekt u Bosanskoj ulici u Splitu, kada je prilikom jedne od provala otuđio novac. Također se sumnjiči za krađu novca iz istog ugostiteljskog objekta, kao i iz stana, koje su počinjene u ranijem periodu, od srpnja do studenog. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 13.000 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button