Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška krađa i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su dvije prometne nesreće, s materijalnom štetom.

Osumnjičena za četiri provale na području Kaštela

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je, zajedno s još dvije osobe nad kojima je ranije provedeno kriminalističko istraživanje i podnesena kaznena prijava, u kolovozu provalila u četiri stambena objekta. Provale su izvršene u Kaštel Kambelovcu, Kaštel Lukšiću i Kaštel Štafiliću, a otuđen je novac, dokumenti i nakit. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 13.000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 46-godišnjakinja je dovedena pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 49-godišnjakom utvrđena je sumnja da je 11. prosinca na Trgu Gaje Bulata u Splitu otuđio ruksak u vlasništvu ženske osobe, u kojem se nalazio novčanik i dokumenti. Također, osumnjičen je i za krađe torbi, mobitela i novčanika, počinjene 14. prosinca na istom mjestu, na štetu četiri osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv 49-godišnjaka je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Krađa novca iz ugostiteljskog objekta i stana u Splitu

U I. Policijskoj postaji Split je provedeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom studenog u tri navrata provalio u ugostiteljski objekt u Bosanskoj ulici u Splitu, kada je prilikom jedne od provala otuđio novac. Također se sumnjiči za krađu novca iz istog ugostiteljskog objekta, kao i iz stana, koje su počinjene u ranijem periodu, od srpnja do studenog. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 13.000 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button