Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tjekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, pronalazak droge, dva oštećenja tuđe stvari, šest teških krađa i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je šest prometnih nesreća od kojih su četiri s ozlijeđenim osobama. Jedna osoba je teže i tri su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Pronađen kokain

Danas je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kod kojeg su jučer policijski službenici Službe kriminaliteta droga pretragom stana u Splitu pronašli 22,31 g kokaina. U sklopu istraživanja pronađene su i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Po dovršenom istraživanju protiv spomenutog je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Krađa dijelova vozila

Tijekom posljednjih tjedan dana u Splitu je sa terenskog vozila otuđen branik sa priključnim dodatkom. Pričinjena je veća materijalna šteta. Obavljen je očevid i u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska otuđenih dijelova kao i počinitelja.

Provaljeno u crkvu u Splitu

U noći 6/7. siječnja u Splitu je provaljeno u crkvu iz koje je otuđen novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Povezani članci

Back to top button