Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo,  dvije prijetnje, dvije prijevare, krivotvorenje isprava, dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe , sedam krađa i dva  požara.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa zabilježeno je  pet prometnih  nesreća od kojih  dvije   s materijalnom štetom. Četiri  osobe su teže ozlijeđene.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Podstrani

Sinoć oko 20,20 sati u prostorije trgovine u Podstrani  ušao je nepoznati počinitelj i uz prijetnju noža uposlenici otuđio nekoliko tisuća kuna nakon čega je pobjegao. U tijeku su policijski  izvidi.

Vozač prekršajno prijavljen

Policijski  službenici Postaje prometne policije Split  su u ponedjeljak 13. siječnja oko 19 sati  na kolniku ceste u Kaštel Lukšiću zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 50-godišnjak, a koji se kretao brzinom od  157,5 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 70 km/h.

Uz optužni prijedlog zbog utvrđene sumnje u počinjenje prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden je na nadležni Prekršajni sud.

Sumnjiči se za provalu u crkvu

Policijski službenici PGP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom. Sumnjiči se da je 4../ 5. siječnja provalio u prostorije crve u mjestu Grubine i otuđio milodare. Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađena droga

Policijski službenici I. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Tijekom kriminalističkog istraživanja, obavljenom pretragom stana u Splitu   od njega je oduzet 31 gram heroina. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja  i promet drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button