Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene četiri prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i šest krađa.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je četrnaest prometnih nesreća, od kojih devet s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško, a sedam ih je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Osumnjičen za više razbojništava na području Splita i Kaštela

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, osumnjičenim da je na području Splita i Kaštela počinio šest kaznenih djela razbojništava, od kojih je jedno ostalo u pokušaju.
Utvrđena je sumnja da je razbojništva počinio 31. ožujka u kiosku u ulici Kralja Zvonimira u Splitu, 18. travnja u kiosku u Kaštel Štafiliću, Cesta dr. Franje Tuđmana, 22. travnja u kiosku u Ulici Slobode u Splitu, 23. travnja u kiosku u Vukovarskoj ulici u Splitu, te 2. svibnja u kiosku u Vinkovačkoj ulici u Splitu. Navedena kaznena djela je počinio na isti način, tako što je maskiran ulazio u kioske, te uz prijetnju nožem, kojeg je držao u ruci, otuđio novac. Počinjenje jednog razbojništva, 22. travnja u kiosku u Kaštel Štafiliću, gdje je također ušao maskiran i s nožem u ruci, ostalo je u pokušaju. Ukupna materijalna šteta iznosi više od 17.000 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog utvrđene sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela.

Povezani članci

Back to top button