Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, prijetnja, oštećenje tuđe stvari i dvije krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježena je osam prometnih  nesreća od kojih šest  s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Razbojništvo u Splitu

Jučer oko 17,30 sati u prostorije  prodavaonice  u ulici  Ispod ure u Splitu ušao je nepoznati muškarac i uz prijetnju pištolja uposlenici otuđio razni nakit. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 12 tisuća kuna, a policijski  izvidi su u tijeku.

Sumnjiči se  za tešku krađu

Policijski službenici policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom. Sumnjiči se da je 2. veljače  u mjestu Slatine provalio u garažu odakle je otuđio razni ribolovni pribor koji je  kod njega  pronađen i  vraćen vlasniku. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Informacija  

Jučer tijekom jutra na makarskom području u ugostiteljskom objektu  na predjelu Vrata Biokova  muškarac koji je kod sebe imao vatreno oružje  prijetio je da će sebe ozlijedit.  Nakon što je osoba koja ga poznaje od njega uzela navedeno oružje udaljio se. Policijski službenici su pronašli osobu u ugostiteljskom objektu u mjestu Tučepi. Utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, a kod njega je pronađena i oduzeta jedna ručna bomba bez upaljača.  Doveden je  u službene prostorije policije, te se provodi kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je obavljen očevid.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close