Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, četiri prijetnje, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksp. tvari, računalna prijevara,  oštećenje tuđe stvari, dvije teške krađe i požar.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježena je sedam prometnih nesreća od kojih pet   s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad  36-godišnjakom. Sumnjiči se da je jučer  u mjestu Pribude u sukobu  nanio tešku tjelesnu ozljedu  57-godišnjaku koji je zatražio liječničku pomoć. Protiv  osumnjičenog 36-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad  27-godišnjakom.  Sumnjiči se da je 1.veljače u večernjim satima na Šperunu u Splitu  fizički 58-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnjiči se za davanje mita

Policijski službenici Policijske postaje Omiš dovršili su kriminalističko  istraživanje nad 25-godišnjakom  kod kojega je prethodno na omiškom području pronađeno i oduzeto 10 grama kokaina koju  je tijekom  policijskog  postupanja  odbacio od sebe, a potom pokušao uzeti s tla pri tom  nudeći  policijskim službenicima novac  koji je imao kod sebe da ga puste i   ne procesuiraju. Uz uporabu sredstava prisile doveden je službene prostorije policije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kaznena djela davanje mita, sprječavanje dokazivanja i neovlaštena proizvodnja i promet drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Povezani članci

Back to top button