Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, prijetnja, teška krađa u pokušaju, tri krađe i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je šest prometnih nesreća od kojih dvije s materijalnom štetom. Sedam osoba je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske jučer su obavili pretragu doma 46-godišnjaka na području Kaštela. Tom prilikom su kod njega pronašli 127.5 grama amfetamina i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega je jutros doveden pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Osumnjičen za razbojničku krađu

U I. Policijskoj postaji Split je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 10. veljače ušao u trgovinu u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu, uzeo cigarete i udaljio se iz trgovine. Kada je djelatnik krenuo za njim, u namjeri da ga spriječi u krađi, prijetio mu je čekićem i pokušao ga udariti. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 34-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojničke krađe.

Ozlijeđen 35-godišnjak

Sinoć u 23.15 sati u ugostiteljskom objektu u Supetru na Braču došlo je do tjelesnog sukoba između 41-godišnjaka i 35-godišnjaka, oba u alkoholiziranom stanju. 35-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, prevezen je u bolnicu u Split, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. 41-godišnjak je uhićen i doveden u službene prostorije. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button