Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, tri oštećenje tuđe stvari, pet teških  krađa, tri krađe i dva požara.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Oštećeno  policijsko vozilo

Sinoć oko 21,35 sati u Hektorovićevoj ulici u Solinu  oštećeno je službeno policijsko vozilo kada je muškarac iz prostora ugostiteljskog objekta bacio čašu na vozilo. Policijski službenici koji su se nalazili u vozilu  uočili su muškarca koji  je pokušao pobjeći,  međutim ubrzo su ga sustigli  i savladali uz uporabu sredstava prisile. Utvrđeno je da se radi o 23-godišnjaku, te je doveden u prostorije policije i zadržan  do prestanka djelovanja opojnog sredstva ( alkohola).  Obavljen je očevid, te je  kriminalističko istraživanje  u tijeku.

Sumnjiči se za tešku krađu

Policijski službenici I. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom koji se sumnjiči da je u prostoru smještajnog objekta u Splitu  provalio u dva samoposlužna  aparata  i  otuđio razna pića i novac, te istom prilikom   iz navedenog objekta otuđio  dva bicikla. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna. Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo protiv  21-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Provaljeno u dva broda

 U vremenu od 21. do 24. veljače nepoznati počinitelj provalio je dva broda (katamarana) koja su se nalazila na suhom vezu u Vranjicu, odakle je otuđio raznu tehniku, te  iz samoposlužnih aparata  razna pića i novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 15 tisuća kuna, a policijski  izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button