Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, četiri oštećenja tuđe stvari i tri krađe.

U posljednja 24 sata evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Izdvajamo:

Sumnjiče se za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 32-godišnjakom koji je na ulici zatečen s dvije pvc vrećice droge amfetamin-speed ukupne težine 70g. Provedenim istraživanjem u sklopu kojeg je obavljena pretraga stana kojeg koriste u Splitu kod 48-godišnjaka je pronađeno 89 g speeda, 12,2 g MDMA, 3 tablete ecstasya, digitalna vaga za precizno mjerenje i jedna stabljika marihuane visine 40 cm. Protiv obojice je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo iz čl.190.st.2. „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ .

Dovršeno kriminalističko istraživanje zbog počinjenja prisile prema službenoj osobi

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom koji je uhićen u vezi počinjenja kaznenog djela „Prisila prema službenoj osobi“. Kako smo već jučer izvijestili, na blokadnom punktu u mjestu Jesenice, 13. travnja oko 19.00 sati dok su policijski službenici obavljali kontrolu prolaska vozila, vozač osobnog vozila Mercedes nije se zaustavio već je ubrzao i pobjegao, a kada su ga policijski službenici sustigli i pronašli napao ih je onemogućujući im postupanje. Protiv spomenutoga je podnije kaznena prijava za kazneno djelo “Prisila prema službenoj osobi” sukladno čl.314.st.1. Kaznenog zakona.

Povezani članci

Back to top button