Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, četiri prijetnje, prijevara, oštećenje tuđe stvari, teška krađa i tri krađe.
U posljednja 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih dvije s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže četiri su lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za nanošenje teške tjelesne ozljede

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom kojeg je prethodni dan prijavila 31-godišnjakinja zbog fizičkog napada i nanošenja joj teških tjelesnih ozljeda u stanu u Makarskoj. Provedenim istraživanjem je utvrđeno kako ju je spomenuti dana 8. travnja fizički napao i zadao joj više ozljeda od kojih je ozljeda u predjelu glave kvalificirana teškom i zbog čega je podvrgnuta operativnom zahvatu. Protiv 37-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela „Teške tjelesne ozljede“.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda ženi uhićen muškarac

Sinoć oko 22.00 sata u kući na području grada Solina fizički je napadnuta 45-godišnjakinja koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških tjelesnih ozljeda. Muškarac koji je ženi zadao ozljede je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Sumnjiče se za provalu u školu i dvije krađe

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika. Jedan od njih se sumnjiči za počinjenje tri kaznena djela, a u kojima su druga dvojica sudjelovala i to jedan u provali, a drugi u dvije krađe. Kod kaznenog djela provale iz osnovne škole u koju su provalili dana 17. ožujka ove godine otuđili su laptop i projektor, dok su početkom travnja na gradilištu provalili u rezervoar radnog stroja i otuđili 40 l goriva a potom provalili u kontejner iz kojeg su otuđili razni alat. Također početkom travnja, provalili su u kuću iz koje su otuđili LCD televizor. Kaznena prijava je podnijeta državnom odvjetništvu za mladež.

Povezani članci

Back to top button