Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

 

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje,   šest oštećenja tuđe stvari, teška krađa  i krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je šest  prometnih   nesreća od kojih pet  s materijalnom štetom. Jedna osoba  lakše ozlijeđena.

Sumnjiči se za razbojničku krađu

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se da je 25. veljače počinio razbojničku krađu  u trgovini prehrambenih proizvoda u  Splitu kojom prilikom je otuđio razne artikle.  Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo protiv njega će se podnijet kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađen pištolj

Policijski službenici II. policijske  postaje jučer su  tijekom jutra na ulici  u Splitu kod   23-godišnjaka  pronašli  pištolj s pripadajućim spremnikom i  streljivom  koje je držao i nosio bez  dozvole. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje prekršaja  iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja  građana   doveden je  u  nadležni Općinski prekršajni  sud.

Povezani članci

Back to top button