Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i tri krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za oštećenje dva motocikla

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Sumnjiči se kako je u noći 8/9. veljače ove godine u Splitu u ulici Slobode bacio sa nogara parkirani skuter Yamaha i motocikl Kawasaki. Uslijed pada na skuteru su nastala oštećenja u iznosu nešto većem od  11 tisuća kuna, dok je šteta na motociklu Kawasaki oko 1400 kuna. Protiv spomenutog 38-godišnjaka je podnijeto Posebno izviješće kao nadopuna ranije podnijetih kaznenih prijava od strane oštećenih vlasnika motocikla.

Otuđio veći broj protupožarnih aparata

Policijski službenici Policijske postaje Brač proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom koji se sumnjiči da je tijekom travnja ove godine u Supetru u garaži prodajnog centra otuđio ukupno 14 aparata za gašenje požara. Pričinjena je materijalna šteta u iznosu od gotovo četiri tisuće kuna. Podnijeto je posebno izviješće kao nadopuna kaznene prijave.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close