Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, tri prijetnje, prijevara, pet oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe i šest krađa.

U posljednja 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća od kojih je pet s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Sumnjiči se za nanošenje teške tjelesne ozlijede

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom. Sumnjiči se kako je jučer u ranim jutarnjim satima u Splitu, na ulici Obala A. Trumbića, staklenom bocom nanio tešku tjelesnu ozljedu 21-godišnjaku dok je 27-godišnjaku zadao lakšu ozljedu. Protiv spomenutog 30-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Teške tjelesne ozljede i kazneno djelo Tjelesne ozljede nadležnom državnom odvjetništvu.

Informacija

Sinoć oko ponoći zaprimili smo dojavu kako tri osobe na Matejušci u Splitu oštećuju  jarbol. Brzom intervencijom policijskih službenika na mjestu događaja su zatečena tri muškarca, te su spriječeni u daljnjem oštećivanju lokota na jarbolu. Uhićeni su i dovedeni u službene prostorije, te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje. Policijski službenici osigurali su mjesto događaja i obavljen je očevid.

Povezani članci

Back to top button