Crna kronika

Policijski bilten SDŽ

 Sažetak u protekla 24 sata

 Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, teška krađa, dvije krađe i požar .

U posljednja 24 sata evidentirano je dvanaest prometnih nesreće od kojih šest s materijalnom štetom.  Dvije osobe su teže ozlijeđene, a sedam lakše.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer su policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom 23-godišnjaka i 22-godišnjakom. Provedenim postupkom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da su ostvarili obilježja kaznenog  djela krađe u pokušaju u svezi zločina iz mržnje. Spomenute tri osobe zatečene su u noćnim satima od strane policijskih službenika na mjestu događaja nakon dojave policiji da neke osobe u lučici Matejuška u Splitu oštećuju jarbol. Podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Uzapćena talijanska ribarica

Danas, 25. lipnja,  oko 02,35 sati praćenjem podsustava za nadzor državne granice na moru unutar teritorijalnog mora Republike Hrvatske uočena je talijanska ribarica . Nakon uočavanja ulaska talijanske ribarice u teritorijalno more Republike Hrvatske, Nacionalni pomorski centra za prikupljanje podataka informacija je odmah informaciju proslijedio posadi policijskog plovila Postaji pomorske policije Split, a koji su oko 03,40 sati i zatekli navedenu talijansku ribaricu u teritorijalnom moru Republike Hrvatske, jugoistočno od Lastova (područje Policijske uprave dubrovačko- neretvanske).

Policijski službenici provesti će kriminalističko istraživanje nad zapovjednikom plovila i članovima posade ( ukupno šest stranih državljanina) radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja, te podnošenja adekvatne prijave.

Moja reakcija na članak je ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close