Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – fizički obračun u centru Sinja

Foto:Screenshot

Možemo izvijestiti kako je danas oko 10.00 sati primljena dojava o sukobu dvojice muškaraca u Sinju te su odmah policijski službenici izišli na mjesto događaja. Obzirom na vidljive ozljede odvedeni su na pružanje liječničke pomoći i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede, nakon čega su dovedeni u policijsku postaju. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, prijevara, oštećenje tuđe stvari, dvije teške krađe i dvije krađe.
U posljednja 24 sata evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za obijesnu vožnju u cestovnom prometu

Policijski službenici PGP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Obijesna vožnja u cestovnom prometu.
Utvrđena je sumnja da je 3. travnja oko 1 sat na cesti u mjestu Zmijavci teško kršio prometne propise iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama kada je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, vozio neregistrirano vozilo, kretao se u zabranjenom smjeru u naseljenom mjestu, te vozio brzinom neprimjerenom uvjetima, osobinama i stanju ceste uslijed čega je vozilom izletio izvan kolnika i udario u parkirano teretno vozilo.
Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv 37-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button