Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – kod 49-godišnjaka pronađeno 54,4 grama droge heroin

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, računalna prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, dvije  teške krađe, krađa i požar.

U posljednja 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih tri  s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže i jedna lakše ozlijeđena.

Izdvajamo:

Sumnjiči se za veći broj krađa na splitskom području

Policijski službenici I.PP i II.PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio 12 kaznenih djela krađe.

Utvrđena je sumnja da je tijekom protekla tri mjeseca iz raznih  trgovina na području Splita otuđio cigarete, alkoholna pića i druge artikle. Počinjena  materijalna šteta se cijeni  na više od 13 tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju,19-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Zaplijenjen heroin

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, jučer je kod njega  pronađeno i oduzeto  1,1 gram droge heroin, dok je temeljem naloga suda obavljena pretraga stana i drugih prostorija  koje koristi na splitskom području. Tom prilikom je od njega oduzeto još 54,4 grama droge  heroin.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu 49-godišnjak je predan  policijskom pritvorskom nadzorniku.

Otuđen alat

Od 12. do 14.prosinca 2022.g. iz kontejnera koji se nalazio na ograđenom prostoru u mjestu Žedno otuđen je razni alat. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 14 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Back to top button