Vijesti

Policijski bilten SDŽ – krađa u Dugopolju

Krađa dijelova radnog stroja

Tijekom proteklog vikenda na području Dugopolja iz radnog stroja otuđeni su elektronski dijelovi. Pričinjena je veća materijalna šteta poduzeću u vlasništvu strojeva. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je računalna prijevara, prijetnja, prijevara, dva oštećenje tuđe stvari, dvije teške krađe i jedanaest krađa . U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća. Jedna osoba je teže i dvije su lakše ozlijeđene.
Izdvojeno:

Prisila prema službenoj osobi

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 42-godišnjakom. Prvi se sumnjiči da je u nedjelju oko 22.30 sati, u mjestu Glavina Donja, prilikom postupanja policijskih službenika u obavljanju redovnih poslova i pokušaja kontrole vozača, vozilom se dao u bijeg i nakon što se zaustavio vozilom je udario i prikliještio 30-godišnjeg policijskog službenika koji mu je prišao i zatražio dokumente. Nadalje, 42-godišnjak je tada uputio prijetnje policijskim službenicima. Ozlijeđenom policijskom službeniku su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Uz kaznenu prijavu za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Prijetnja, predani su pritvorskom nadzorniku.

Uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

Jučer je 23-godišnjak nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teške tjelesne ozljede u svezi sa pokušajem predan pritvorskom nadzorniku. Kako smo već jučer izvijestili, u nedjelju je u obiteljskoj kući u Imotskom nožem ozlijedio 22-godišnjaka i zadao mu ubodnu ranu u predjelu noge koja je kvalificirana lakšom tjelesnom ozljedom.

Provala u stan

Jučer tijekom dana provaljeno je u stan u Splitu. Otuđeno je računalo i nakit čime je vlasniku pričinjena veća materijalna šteta. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button