Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – mlada zaposlenica grada pronevjerila 80.000,00 kuna

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom koja se sumnjiči da je kao odgovorna osoba jedinice lokalne samouprave krivotvorila isplate. Naime, utvrđena je sumnja kako je u razdoblju od veljače do početka listopada prošle godine sa računa jedinice lokalne samouprave krivotvorila svrhu isplata i na svoj osobni tekući račun uplatila iznos nešto veći od 80 tisuća kuna. Za jedan dio novca je u navedenom vremenu izvršila povrat, dok je proračun jedinice lokalne samouprave oštećen za iznos nešto veći od 47 tisuća kuna. Protiv spomenute je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Pronevjere i kazneno djelo Krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena razbojnička krađa, pronevjera, prijetnja, oštećenje tuđe stvari i pet krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su tri prometne nesreće. Jedna osoba je teže i tri su lakše ozlijeđene.

Povezani članci

1 Komentar

Back to top button