Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – Muškarac zadobio težu ozljedu

Muškarac zadobio težu ozljedu

Jučer, 19. srpnja 2023.godine zaprimili smo informaciju da su dva muškarca zatražila liječničku pomoć na hitnom medicinskom prijemu, jedan je zadobilo lakše tjelesne ozlijede, dok je drugi muškarac teže ozlijeđen ( ozljeda ruke). Nakon liječnike obrade pušteni su kućama. Prema prvim informacijama najvjerojatnije su ozlijeđeni u sukobu koji se u ranim jutarnjim satima dogodio na području Makarske. U odnosu na događaj poduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja.

Razbojništvo u  ljekarni

Jučer, 19. srpnja 2023.godine, oko 12:45 sati u Splitu, za sada nepoznati muškarac je uz prijetnju nožem od uposlenica otuđio novac i pobjegao. Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Provala u stan u Splitu

Jučer, 19. srpnja 2023 godine izvršena je provala u stan u Splitu iz kojeg je otuđen novac i nakit. Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Dovršen očevid požara na radnom stroju u Solinu

Policijski službenici su dovršili očevid na radnom stroju u Solinu na kojem je 18. srpnja 2023.godine izbio požar. U događaju su utvrđeni elementi kaznenog djela i provodi se kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button