Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – otuđili dva osobna vozila

Sumnjiče se za krađu vozila

 

Policijski službenici Postaje granične policije Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, 21-godišnjakom i 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe. Naime, iste se sumnjiči da su u početkom studenog 2022. godine u Zagvozdu otuđili osobno vozilo, dovezli se do Baške vode, a nakon što se vozilo pokvarilo, ostavili ga te s njega otuđili dijelove. Također, iste se sumnjiči da su sredinom studenog 2022. godine u Zagvozd otuđili drugo osobno vozilo, koje su nakon što su ga oštetili ostavili na makadamskom putu u Zagvozdu. Zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe protiv istih slijedi podnošenje kaznene prijave.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, dvije prijetnje, tri prijevare, tri oštećenja tuđe stvari, šest teške krađe, tri krađe i dva požara.
U posljednja 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih tri sa materijalnom štetom, u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je teže ozlijeđena.

Izdvajamo:

Razbojništvo u Splitu

Sinoć oko 20 sati u Splitu nepoznata osoba ušla je u trafiku te uz prijetnju nožem prema djelatnici otuđila novac. Na mjestu događaja izvršen je očevid. U tijeku kriminalističko istraživanje.

Provaljeno u ugostiteljske objekt u Splitu

U noći 17./18. siječnja 2023. godine izvršena je provala u tri ugostiteljska objekta u Splitu, koji se nalaze jedan blizu drugoga. U jednome od njih provaljeno je i u automat za klađenje. Otuđen je novac i razna pića. Na mjestu događaja izvršen je očevid. U tijeku kriminalističko istraživanje.

Muškarac i žena u sukobu zadobili ozljede

Sinoć oko 20 sati zaprimljena je dojava o sukobu između muškarca i žene u obiteljskoj kući na području Policijske uprave splitsko dalmatinske. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako su osobe u sukobu zadobile ozlijede te su prevezene na pružanje liječničke pomoći. Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je muškarac zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom, nije životno ugrožen te je zadržan na liječenju. Dok su kod ženske osobe utvrđene lakše tjelesne ozlijede. U tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u događaju.

Povezani članci

Back to top button