Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – ponađeno i oduzeto više od 4 kilograma heroina

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje  tijekom kojeg je pronađeno i oduzeto  4 kilograma i 275 grama heroina i 446 grama kokaina, te 1280 grama  nepoznate smjese, dvije vage za precizno mjerenje i veća količina novca.

Uhićen je i u službene prostorije doveden 39-godišnji muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Protiv 39-godišnjeg muškarca podnesena je kaznena prijava, te je tijekom jutra predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga su u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili pretragu doma kojeg isti koristi na području Splita, te su pronašli i oduzeli naprijed navedenu veću količinu heroina i kokaina.

Ova zapljena policijskih službenika Službe kriminaliteta droga u kojoj je oduzeto više od 4 kilograma heroina i 446 grama kokaina jedna je od najvećih i najznačajnijih u posljednjih godinu dana.

Zadobio ozljede

Jutros oko 6 sati zaprimljena  je dojava da je liječnička pomoć pružena mlađem muškarcu koji je  prema  informacijama kojima za sada raspolažemo zadobio teške i po život opasne ozljede u kući na omiškom području. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju sve  okolnosti ozljeđivanja.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo, prijevara, tri računalne prijevare, tri oštećenje tuđe stvari, dvije teške  krađe i pet krađa. U posljednja 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih pet s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button