Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – Pronađen i oduzet kilogram i pol eksploziva

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Tijekom kriminalističkog istraživanja jučer je obavljena pretraga stana i drugih prostorija koje navedeni koristi na širem splitskom području. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno  1500 grama eksploziva i manja količina droge marihuane. Također je utvrđena sumnja da je prodavao droge marihuanu i kokain na splitskom području.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, danas tijekom dana, predat će se policijskom pritvorskom nadzorniku.

Sumnjiči se za oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici I.PP dovršili su kriminalističko  istraživanje nad 59-godišnjakom koji se sumnjiči da je jučer, 19. svibnja 2021. u službenim prostorijama u  zgrade u Bihaćkoj ulici u Splitu   oštetio vrata kancelarije. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državom odvjetništvu.

Provala u  kuću

Tijekom 18./19. svibnja 2021. nepoznati počinitelj provalio je u prostorije vikend-kuće u Okrugu Donjem. Tom prilikom je otuđen televizor i drugi predmeti. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a policijski izvidi su u tijeku.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button