Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – pronađena droga

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda, dvije prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, dvije krađe i dvije neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su četiri prometne nesreće, od kojih dvije s materijalnom štetom.   Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Jučer, prilikom pretrage stana 23-godišnjaka na području Splita, pronašli su 52.8 grama hašiša, 28.2 grama amfetamina, 9.8 grama kokaina, 3.4 grama marihuane i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Slijedi mu odgovarajuća kaznena prijava.

Jučer je obavljena i pretraga stana 34-godišnjaka na području Trogira, kojom prilikom je pronađeno 216.3 grama amfetamina i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Tijekom dana će se dovesti pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Oštetili ugostiteljski objekt u Solinu

Sinoć oko 20.30 sati u ugostiteljski objekt na području Solina ušla je grupa nepoznatih osoba, koje su oštetile stakla i inventar, nakon čega su se udaljile s mjesta događaja.  Nitko od gostiju koji su se u tom trenutku nalazili u ugostiteljskom objektu nije ozlijeđen. Materijalna šteta iznosi 12.000 kuna. Za počiniteljima se traga.

Povezani članci

Back to top button