Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – pronađeno pola kilograma heroina, nešto manje od dva i pol kilograma amfetamina i gotovo 5 kilograma marihuane

Tijekom protekla 24 sata na području PU Splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, tri oštećenje tuđe stvari, tri teške krađe i dvije krađe. U posljednja 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće.

Izdvajamo:

Pronađeno pola kilograma heroina, nešto manje od dva i pol kilograma amfetamina i gotovo 5 kilograma marihuane

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom kod kojega je pronađena veća količina raznih droga. Naime, u sklopu istraživanja je obavljena pretraga kuće i drugih prostorija koje koristi na trogirskom području kada je je pronađeno 506 g heroina, 2385 g amfetamina, 112 g kokaina, 4700 g marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje, pištolj i  streljivo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190.st. 2. Kaznenog zakona. Nadalje, protiv spomenutog podnijet je i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 11. st. 4. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i čl. 30. st. 3. istog Zakona.

Pronađen amfetamin i ecstasy

Jučer su policijski službenici II. Policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. U sklopu istraživanja je  obavljena pretraga stana koji koristi u Splitu kada je pronađeno 38,3 g amfetamina, 150,7 g praškaste bijele tvari, 2 digitalne vage za precizno mjerenje, 1 g marihuane i 10 tableta ecstasyja. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 22-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno čl. 190.st. 2.

Provala u ljekarnu

Tijekom noći 13/14. prosinca u Kaštel Gomilici je provaljeno u ljekarnu iz koje je otuđen novac i lijekovi. Policijski službenici su obavili očevid i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button