Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – provala na sinjskom području

Od 12. do 16. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u prostorije radionice na sinjskom području u mjestu Sičane. Otuđen je razni alat i nova., a materijalna šteta se procjenjuje na oko 22 tisuće kuna. Policijski izvidi su u tijeku.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, oštećenje tuđe stvari, četiri teške krađe, krađa i četiri požara. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su četiri prometne nesreće od kojih tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Provodi se intenzivno kriminalističko istraživanje

U odnosu na događaj od jučer u Makarskoj kada je fizički napadnut 66-godišnji muškarac koji je preminuo na putu za splitsku bolnicu, policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe koje se dovode u svezu s događajem i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena u pokušaju izlaska iz RH. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Sukob na gradilištu

Jučer oko 18:50 sati na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Imotskom došlo je do fizičkog sukoba nekoliko osoba. Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede. Jučer u večernjim satima u sklopu obavljanja izvida u službene prostorije dovedeno je više osoba , te su tri zadržane radi provođenja daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Očevid požara na vozilu

Obavljen je očevid požara koji je izbio jučer, 17.ožujka oko 13,50 sati na parkiranom osobnom vozilu Peugeot u Sukoišanskoj ulici u Splitu koji se proširio na još tri osobna vozila. Utvrđena je sumnja da je do požara došlo uslijed tehničkog kvara, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.
Nadalje, jutros oko 05,20 sati, u Vinkovačkoj ulici u Splitu izbio je požar na dva plastična kontejnera, koji se potom proširio na osobno vozilo Mercedes. Požar je ugašen, te slijedi obavljanje očevida.

 

 

Povezani članci

Back to top button