Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – sumnjiči se za nedozvoljeno posjedovanje oružja

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, prijevara, pronevjera, dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe, četiri krađe  i tri požara.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježena je pet prometnih nesreća od kojih tri   s materijalnom štetom. Dvije  osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Sumnjiči se za nedozvoljeno posjedovanje oružja 

Policijski službenici Policijske postaje  Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom kod kojega je  prethodno na makarskom području  pronađena i oduzeta ručna bomba bez upaljača, te  puška i pištolj. Uz  kaznenu prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Informacija 

Jučer je zaprimljen dojava  da je  u splitskoj bolnici 4. veljače preminuo 52-godišnjak. Prema  informacijama  kojima  za sad raspolažemo, obavljenom obdukcijom na tijelu su pronađene sumnjive ozlijede. O događaju je izvješteno  državno odvjetništvo, te se provode izvidi  radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti pod kojima su ozlijede nastale.

Povezani članci

Back to top button