Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – u Dugopolju kod 25-godišnjaka pronađen amfetamin-speed

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je teška tjelesna ozljeda u pokušaju, prijetnja, prijevara, dva oštećenje tuđe stvari, teška krađa i dvije krađe. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća. Tri osobe su lakše ozlijeđene.
Izdvojeno:

Pronađen amfetamin-speed

U petak, 20. rujna oko 20.30 sati na području Dugopolja, policijski službenici Interventne jedinice policije zatekli su 35-godišnjaka sa drogom amfetamin-speed. Odmah je uhićen i doveden u policijsku postaju gdje su policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli kriminalističko istraživanje. Utvrđena je ukupna masa pronađene i oduzete droge i to 46,4 g speeda pakiranog u osam vrećica. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan je pritvorskom nadzorniku.

Požar u garaži

U subotu, 21. rujna, poslijepodne izbio je požar u garaži obiteljske kuće u mjestu Proložac Donji. U požaru je izgorio osobni automobil Porche, motocikli, razni električni alati, prozori i vrata na garaži. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kratki spoj na elektroinstalaciji vozila.

Zadobio ubodnu ranu

Jučer poslijepodne u Imotskom, liječničku pomoć zatražio je 22-godišnjak nakon što je nožem napadnut u kući od strane mlađe muške osobe. Utvrđena mu je ubodna rana u predjelu noge kvalificirana lakšom ozljedom. Muškarac koji se dovodi u vezu je uhićeni i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.
Provala u prodavaonicu
Tijekom noći 21/22. rujna u Podstrani je provaljeno u prodavaonicu. Otuđena je veća količina raznih cigareta i prehrambeni artikli. Obavljen je očevid te je u tijeku daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Povezani članci

Back to top button