Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – u Sinju prijetnje i fizički sukob te obaranje osobe vozilom

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom. Sumnjiči se da je 7. travnja u Sinju uputio prijetnju  61-godišnjaku, a potom i prijetnju smrću 40-godišnjaku prema kojem je krenuo osobnim vozilom i oborio ga na pod. Potom su se fizički sukobili 45-godišnjak i 40-godišnjak te su im nakon pružene liječničke pomoći utvrđene lakše tjelesne ozljede. Uz kaznenu prijavu za dva kaznena djela prijetnje i kaznenog djela teške tjelesne ozljede u vezi s pokušajem dana 8. travnja 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

 

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, oštećenje tuđe stvari,  dvije   teške krađa i pet  požara.

U posljednja 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća od kojih tri s materijalnom štetom. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

U požaru ozlijeđen muškarac

Jučer je u prostoriji  ustanove na  sinjskom području  oko 19 sati došlo do požara kojom prilikom je jedna osoba teže ozlijeđena i hospitalizirana. Prema informacija za sada ne radi se o kaznenom djelu, a danas tijekom dana  na mjestu događaja obavit će se očevid.

Provala na Braču

U proteklih dvadesetak dana nepoznati počinitelj provalio je u prostorije drvarnice  koja se nalazi u sklopu obiteljske kuće u Milni na otoku Braču. Tom prilikom je otuđen razni  alat. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku

Pronađeno mrtvo tijelo

Jučer je  u stanu u  Splitu pronađeno  mrtvo tijelo 67-godišnjeg  muškarca. O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, te je tijelo prevezeno u  splitsku bolnici radi obdukcije. Prema informacijama za sada, ne radi se o kaznenom djelu,  te je u tijeku  utvrđivanje svih činjenica i  okolnosti događaja.

Povezani članci

Back to top button