Crna kronika

Policijski bilten SDŽ – “ukrali više krava dok su pasle”

Tijekom mjeseca srpnja 2022. godine na imotskom području izvršena je krađa više krava koje su se nalazile na prostoru slobodne ispaše. Procijenjena materijalna šteta iznosi preko 50 tisuća kuna. U tijeku kriminalističko istraživanje.

 

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, računalna prijevara, teška krađa, četiri krađe i četiri požara.

U posljednja 24 sata evidentirano je deset prometnih nesreća od kojih pet s materijalnom štetom. Devet osoba je lakše ozlijeđeno.

Otuđen nakit i novac

Jučer tokom dana izvršena je krađa nakita i novca iz stana na području Kaštela. Na mjestu događaja izvršen je očevid. U tijeku kriminalističko istraživanje.

Računalna prijevara

Zaprimljena je prijava  50-godišnjaka da je oštećen kaznenim djelom računalne prijevare. Naime, oštećeni je preko oglasa na internetu pronašao aplikaciju preko koje se nudi mogućnost ulaganja u dionice i trgovanje valutama, potom je upisao osobne podatke i podatke računa, te je u više navrata uplaćivao novac na račune navedene u oglasu. Kada je pokušao izvršit povrat novca i eventualno ostvarenu dobit utvrdio je da mu je sa računa podignut novac koristeći podatke koje unio u spomenutu aplikaciju čime mu je pričinjena ukupna šteta oko 100 tisuća kuna. U tijeku kriminalističko istraživanje.

Povezani članci

Back to top button