Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, dva oštećenja tuđe stvari, četiri teške krađe i pet krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je osam prometnih nesreća od kojih četiri s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže i četiri su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Oštećenje tuđe stvari

Jučer oko 14.30 sati, u Splitu u Čopovoj ulici, muškarac je čekićem razbio stakla na teretnom vozilu Volkswagen splitskih registarskih oznaka u vlasništvu 64-godišnjaka, a potom je zapalio unutrašnjost vozila te je požar zahvatio cjelokupnu kabinu. Obavljenim očevidom utvrđeno je kako su osim štete na vozilu,  nastala i manja oštećenja na izolaciji električnog kabela smještenog u blizini vozila i to na zapadnoj fasadi ugostiteljskog objekta. Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od sto tisuća kuna. Uhićen je muškarac koji se dovodi u vezi s opisanim oštećenjem i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Drska krađa

Jučer oko 14.10 sati, u Splitu, na ulici nepoznati muškarac je prišao 63-godišnjaku i s vrata mu istrgnuo i otuđio zlatni lančić. Traga se za počiniteljem.

Povezani članci

Back to top button