Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je pokušaj ubojstva, razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, tri prijetnje, računalna prijevara, prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, dvije utaje, tri teške krađe i četiri krađe. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata, zabilježeno je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Izdvojeno:

Razbojništvo

Jučer oko 15.15 sati, u Kaštel Starom u prodavaonici je ušao nepoznati muškarac koji je prijeteći nožem dvjema zaposlenicama otuđio novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Sumnjiči se za drske krađe

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom koji se sumnjiči za dvije drske krađe na području Kaštela. Naime, sumnja se kako je 17. veljače oko podne u Kaštel Starom u prodavaonici naočigled djelatnice iz kase izvukao novac i pobjegao. Nadalje se sumnjiči kako je 22. veljače u Kaštel Novom, također u prodavaonici na isti način otuđio novac i pobjegao. U boje prodavaonice otuđio je ukupno nešto više od devet tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu za kaznena djela teške krađe predan je pritvorskom nadzorniku.

Povezani članci

Back to top button