Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su tri prijetnje, dva oštećenja tuđe stvari, dvije teške krađe i sedam krađa. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je sedam prometnih nesreća od kojih šest s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Sumnjiče se za provalu u kuću

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 19-godišnjakom. Sumnjiče se kako su krajem siječnja ove godine u mjestu Slivno provalili u obiteljsku kuću iz koje su otuđili više od sto staklenki meda te kućni električni alat. Vlasniku je pričinjena materijalna šteta u iznosu oko 15 tisuća kuna. Protiv spomenutih je podnijeto posebno izviješće  nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo teške krađe.

Sumnjiči se za provalu i krađe iz broda

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Sumnjiči se kako je u studenom prošle godine u Vranjicu provalio u tri broda i otuđio dva TV, prijenosno računalo i uređaje za navigaciju. Vlasnicima je pričinjena ukupna šteta oko 40 tisuća kuna. Podnijeto je posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Informacija

Noćas oko 3.00 sata u Kaštel Sućurcu sa prozora apartmana visine oko 6m pala je 49-godišnja državljanka Koreje. Prevezena je u bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. U ovom trenutku, prema do sada utvrđenim činjenicama u ovom događaju, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Provedena akcija u prometu – uključivanje pokazivača smjera

Jučer, 12. ožujka, od 10.00 do 14.00 sati na prometnicama  Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedena je preventivno-represivna akcija prema vozačima koji čine prekršaj propisan odredbama čl.44. Zakona o sigurnosti prometa na cestama – nedavanje pokazivača smjera. Provedenom akcijom utvrđeno je ukupno 140 prekršaja od čega je 80 iz čl.44. spomenutog Zakona.

Povezani članci

Back to top button