Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je pet oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i šest krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je pet prometnih nesreća, od kojih tri s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše, a jedna je teško ozlijeđena.

Izdvojeno:

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici II. Policijske postaje Split su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je 20. prosinca 2018. ušao u trgovinu u Podstrani, kojom prilikom je s blagajničkog pulta istrgnuo i otuđio ladicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 11.400 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, osumnjičenim da je 9. ožujka u trgovini u Splitu odgurnuo djelatnicu koja ga je pokušala spriječiti u krađi artikala. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog kaznenog djela razbojničke krađe.

Krađa novca

Jučer oko 2 sata nepoznati muškarac je došao do kioska na Starom Pazaru u Splitu, kojom prilikom je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za počiniteljem se traga.

Informacija

Sinoć u 23:48 sati u Policijskoj postaji je zaprimljena dojava da je u mjestu Pučišća pored kuće pronađena ženska osoba koja ne daje znakove života.

Na mjesto događaja su osim policijskih službenika izišli i djelatnici Hitne medicinske pomoći, te je utvrđena smrt osobe, za koju je utvrđeno da se radi o 69-godišnjoj državljanki Republike Slovenije. Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo, a na mjestu događaja se obavlja očevid. Za sada nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Povezani članci

Back to top button