Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je pokušaj razbojništva, razbojnička krađa, prijetnja, tri oštećenja tuđe stvari, jedna teška krađa i jedna krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su četiri prometne nesreće, od kojih dvije s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše, a dvije su teško ozlijeđene.

Izdvojeno:

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici Policijske postaje Trogir su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je 20. ožujka provalila u štand u sklopu trgovačkog centra u Trogiru, iz kojeg je otuđila veću količinu nakita. Protiv nje je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

U Policijskoj postaji Omiš je provedeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 15. ožujka iz dvorišta u Zadvarju otuđio drva za ogrjev, u vrijednosti od 9000 kuna. Slijedi mu odgovarajuća kaznena prijava.

Dovršen očevid požara na vozilu

Jučer je dovršen očevid požara, koji je prethodne večeri izbio u Kaštel Starom, na osobnom vozilu Škoda Fabia, u vlasništvu 34-godišnjaka. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom ili žarom, a materijalna šteta iznosi 15.000 kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Nesreća na radu: ozlijeđen 36-godišnjak

Jučer oko 8 sati, u ulici Put Velikog Brda u Makarskoj, 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine je pao sa kuće u izgradnji, kojom prilikom je teško ozlijeđen, te je zadržan na bolničkom liječenju, s ozljedama opasnim po život. Prema prikupljenim informacijama 36-godišnjak je pao prilikom penjanja ljestvama na prvi kat kuće. Na mjestu događaja je obavljen očevid, a o događaju je obaviještena inspektorica zaštite na radu, radi obavljanja radnji iz svoje nadležnosti.

Povezani članci

Back to top button