Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, dvije prijetnje, četiri oštećenja tuđe stvari, teška krađa i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je šest prometnih nesreća, od kojih četiri s materijalnom štetom. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Jučer u 16.20 sati je zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u Ćiril-Metodovoj ulici u Splitu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, gdje su zatekli 22-godišnjakinju i 42-godišnjaka, koji je tom prilikom u ruci držao pištolj, dok je na fasadi zgrade utvrđeno oštećenje nastalo vatrenim oružjem. Na mjestu događaja je obavljen očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom.

Provala u trgovinu

Jutros oko 4.20 sati je izvršena provala u trgovinu u užem centru Splita, kojom prilikom je otuđeno više komada odjeće. Nastala materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 12.000 kuna. Traga se za počiniteljem i otuđenim predmetima.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button