Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, dva oštećenja tuđe stvari i pet teških krađa od kojih je jedna u pokušaju, četiri krađe i dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Izdvojeno:

Pronađena veća količina amfetamina, kokain i heroin

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Jučer, 4. travnja, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičenik, kojom prilikom je pronađeno ukupno 1 kilogram i 43 grama amfetamina, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu i doveden je pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg su policijski službenici jučer, na ulici u Splitu, zatekli s 0,7 grama kokaina. Pretragom njegovog stana na području Splita pronađeno je jedanaest smotuljaka s ukupno 6 grama heroina i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Protiv njega je također podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button