Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja pet oštećenja tuđe stvari, teška krađa i krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježene su tri   prometne nesreće od kojih dvije  s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Izdvojeno:

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog teških krađa na  području PU splitsko-dalmatinske

Policijski službenici II. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 25-godišnjakom  koji se sumnjiče da su 13. siječnja 2019. godine provalili u prostorije poduzeća u Splitu  odakle su otuđili manju količini novca.

Nadalje, dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 40-godišnjakom  kojom prilikom je utvrđena sumnja da su na području Splita: 02/03. siječnja 2019.godine provalili u prodavaonicu i trafiku kojom prilikom su otuđili novac i cigarete; 14. siječnja 2019. godine  provalili u ugostiteljski objekt odakle su otuđili također novac i cigarete, dok su 21. siječnja 2019. godine  provalili u trgovinu i otuđili novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 34 tisuće kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad  maloljetnikom. Utvrđena je sumnja da je u studenom i prosincu prošle godine, te tijekom siječnja 2019.godine na  području Makarske počinio četiri teške krađe kada je iz  prostorije kuće i stana  otuđio raznu odjeću, te  iz više  samoposlužnih  aparata  otuđio razne artikle i novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko pet tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom i 33-godišnjakinjom za koje je utvrđena sumnja da su  17. siječnja iz prostorija dvije kuće otuđili novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 38 tisuća kuna.

Informacija

Jučer oko 16,50 sati  liječničku pomoć u splitskoj bolnici zatražio je 28-godišnjak. Prema  za sada dostupnim informacijama zadobio je lakšu tjelesnu ozljedu nanesenu vatrenim oružjem. Provodi se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ozljeđivanja.

 

Povezani članci

Back to top button