Crna kronika

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena su dvije  prijetnje, računalna prijevara, nedozvoljena igre na sreću, dva  oštećenja  tuđe stvari , teška krađa, krađa i požar.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je pet prometnih nesreća od kojih dvije s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a dvije  osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvojeno:

Sumnjiči se za krađu

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad   29-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je  14/15. siječnja na području Slatine iz dvorišta poduzeća  otuđio razni građevinski alat. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 12 tisuća kuna. Zbog sumnje da je počinio   navedeno kazneno djelo protiv  njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronađena marihuana

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli  su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje  kaznenog  djela neovlaštena proizvodnja i promet  drogama.  Temeljem naloga  obavljena je  pretraga  stana i drugih prostorija koje navedeni koristi na području Splita. Tom prilikom je pronađena  i oduzeta jedna PVC vrećica s   270 grama droge  marihuane i  jedan PVC smotuljak  s 4,2 grama droge  speed. Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezani članci

Back to top button