Vijesti

Policijski bilten u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je tri prijetnje pronevjera, tri oštećenja tuđe stvari, jedna teška krađa, četiri krađe i dva požara na građevinskim objektima.  U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Izdvojeno:

Otrgnut lančić

Jučer oko 16,10 sati u Vukovarskoj ulici u Splitu za sada nepoznati muškarac  je s vrata 72-godišnjakinje otrgnuo lančić. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Pronađen MDMA i heroin

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga u utorak su na području Imotskog kod 22-godišnjaka pronašli i oduzeli 52,5 grama droge  MDMA. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 22-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog  sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Nadalje, policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom kod kojeg su jučer na području Splita pronašli i oduzeli 20,4 grama heroina pakiranog u tri PVC vrećice, te  digitalnu vagu za precizno mjerenje. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 54-godišnjaka podnijeti će se kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Povezani članci

Back to top button