Vijesti

Posebna regulacija prometa tijekom održavanja 307.Sinjske Alke

U nedjelju, 07. kolovoza 2022.godine, s početkom u 16:30 sati,  u Sinju će se održati  307. Sinjska Alka.

Organizator će u suradnji s policijom vršiti blokadu prometa, na način da će se:

  • od 07:00 sati uspostavit će se blokadni punkt na raskrižju Ulica 126. brigade HV-a i Put Pazara (propuštat će se samo vozila stanara i žurnih službi, te osoba koje se prevoze na HMP)
  • od 08:30 sati uspostavit će se blokadni punkt na raskrižju Ulica 126. brigade HV-a i Put Ruduše ( propuštat će se samo vozila stanara i žurnih službi),
  • od 07:30 sati blokadni punkt biti će uspostavljen ispod prostorija Grada Sinja u Matića ulici koja će u cijelosti će biti zatvorena do 20: 30 sati;
  • od 07:30 sati kod bivšeg vatrogasnog doma biti će uspostavljen blokadni punkt u Ulici A.K. Miošića i ulici Kvartiri sve do 21:00 sat:
  • od 07:30 sati blokadni punkt će biti uspostavljen u ulici Kneza Branimira (prema kući Tripalo) sve do završetka osiguranja.

Molimo vozače da poštuju smjernice, upozorenja i savjete policijskih službenika na terenu kako ne bi došlo do problema u odvijanju prometa.

U cilju smanjenja prometnih gužvi, apeliramo na građane Sinja da na dan održavanja  Alke vozilima ne prometuju centrom Sinja i da koriste alternativne pravce, a sve koji će u nedjelju posjetiti Sinj molimo da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje.

Obzirom da posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati u samom centru grada, savjetujemo da osobna vozila parkiraju na parkiralištima na ulazu u grad i ispred trgovačkih centara, te pješke dođu do mjesta održavanja javnog okupljanja.

GLASNOGOVORNICA

Antonela Lolić

 

Povezani članci

Back to top button