TemeVijesti

Postavlja se gumena podloga na Sportskom centru O.Š. Marko Marulić, Sinj

Kako nas je informirao v.d. ravnatelja škole Marko Križanac, postavlja se gumena površina na uređenju Sportskog centra O.Š. Marko Marulić, Sinj i radovi se privode kraju.

Firma DENECOM d.o.o koja je dobila na natječaju uređenje centra, je u završnim radovima na sportskom terenu gdje će se u cijelosti prekriti gumiranom površinom veće igralište od 1 000 m2, te urediti okoliš igrališta. Vrijednost projekta je 500.000,00 kuna koje su osigurali Grad Sinj s amandmanom kluba vijećnika HDZ-a i Županija.

Ovim projektom se vraća „stari sjaj“ sportskom centru O.Š. Marko Marulić, koji će prvenstveno biti na služenje školskoj djeci koji pohađaju ovu školu, zatim i široj zajednici koja gravitira ovom području, jer uz Gradski bazen se stvara područje poželjno za bavljenje sportskim aktivnostima. Na terenima će biti iscrtana igrališta za nogomet, rukomet, dva igrališta za odbojku i tenis kako bi se dobila mogućnost treniranja te organiziranja sportskih susreta, turnira i prvenstava u navedenim sportovima – zaključuje Križanac.

Moja reakcija na članak je ?
+1
2
+1
3
+1
9
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati
Close
Back to top button