Vijesti

Postavlja se umjetni travnjak na “Junakovu” – otvorene ponude 4. ponuditelja – sinjske firme “u ništa” – pogledajte iznose

U Sanaciju postojećeg nogometnog igrališta uz gradski stadion NK Junaka uz ugradnju umjetnog travnjaka je došlo do otvaranja ponuda i to četiri ponuditelja. Sinjske firme su tradicionalno “loše” u natječajima koje raspisuje Grad Sinj, iako bi bilo bitno da imaju poslove u gradu Sinju, jer zapošljavaju naše sugrađane i novac prikupljen u Sinju dobrim dijelom ostaje u Sinju. Cijena umjetnog travnjaka za ovaj natječaj je po informacijama koje imamo je cca 1.500.000,00 kuna “europskog” a ne “kineskog” travnjaka, u ukupnoj investiciji. Hoće li za ovu cijenu Junak i sinjani dobiti umjetni travnjak ili “umjetniji od umjetnog” pokazati će vrijeme.

Cjenovno najpovoljnija ponuda je EDEL SPORT d.o.o. iz Zagreba u iznosu od 2.999.990,00 kuna.

 

 

Povezani članci

2 Komentara

  1. Kojaaa arogancija. Nk glavice moraju donacijam mještana kupit mašinu za pranje robe, dok se u junak ulažu miljoni da bi on ima još jedan pomoćni teren sa umitnom travom (manji vec ima umitnu travu). Uz to cilo vrime koristi i teren nk tekstilca i oba nk glavica. Barceloba je nista za Junaka.

    12
    2
  2. Sad da su pametni u npr. zapostavljenom obrovcu, bajagiću, hanu….skupit se i u općinu pitat kako to da ni jedan stup rasvjete nisu dobili 30 godina a za gluparije se bacaju silni novci.

    16
    1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button