Vijesti

Postavljena pametna klupa na Šetalištu Alojzija Stepinca od 25.000.00 kuna

Grad Sinj je postavio pametnu klupu na Šetalištu Alojzija Stepinca .
Kako je ova Covid kriza uputila građane na maksimalno korištenje digitalne tehnologije i građani Grada Sinja od danas imaju mogućnost da svoje digitalne uređaje mogu puniti na pametnoj klupi u samom centru Grada.

Grad Vrlika postavio solarnu klupu

 

Moja reakcija na članak je ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Povezani članci

Komentara

 1. Znači Vrlika parama tuđim prije dvi godine mi danas i parama iz naših džepova stavljamo klupu. E Jadrijeviću i ovde ste pinku uzeli.

  5
  1
 2. Sta ce nam to…, samo novci poreznih obveznika iđu takozvanom inovatoru za trošni škanjić. Pametni stupić koji upija sunce danju a malo svitli nocu prodaje se po 12 kn u konzumu i kauflandu. Malo istrazite u kojoj je stanci izumitelj tzv. pametne klupe i bit ce svima jasno.

  5
  1
 3. I ovo je “prioritet” pri izvršenju proračuna Grada za 2020. sukladno donesenim mjerama racionalnog trošenja u vrime pandemije a koje je čelništvo grada donilo prije dva miseca. Kad će rebalans, dosta je ćaparije pod pojmom prioriteta? Tko određuje što su prioriteti?

 4. Lako za klupu..al gledam ovaj zidic iza..koji arhitekt je mska ksmeni zid i stavio mramor…koji kreteni…a klupa ko klupa samo sta nikad niko na njoj nece sidit niti mobitel punit..a i dobro odgojena sinjska mladez ce to vec pocupat..ako vec nisu

  6
  1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati
Close
Back to top button