Vijesti

Postavljeni „ležeći policajci“ kod OŠ Marko Marulić

Danas su kod OŠ Marko Marulić postavljeni „ležeći policajci“ na inicijativu HDZ-ovog gradskog vijećnika Grada Sinja i ravnatelja škole Marka Križanca.

Ovo je postavljeno sve u cilju povećanja sigurnosti školske djece kao i djece u vrtiću. Moram zahvaliti dogradonačelniku Glavanu koji je nakon završetka nastave na moju molbu hitno postavio novu led rasvjetu radi bolje vidljivosti na ovo raskrižje, kao i pročelnici Poljak-Kekez koja je odmah reagirala i riješila postavljanje ova dva „ležeća policajca“ – navodi Križanac.

Apeliram na građane da ne parkiraju-ostavljaju u školskom dvorištu svoje automobile praktički na cijeli dan i time zauzimaju prostor koji služi školskoj djeci. Krenuli smo u projekt elektrifikacije ulazne pokretne ograde i time će mo rješiti problem nedozvoljenog parkiranja u školskom dvorištu.

Ujedno ću kreniti s inicijativovom prema Ministartsvu policije i ostalim institucijama da se prekine praksa parkiranja vozila od raskrižja kod ulaza u hotel Alkar i jednosmjernoj ulici prema Školi, kao i parkiranje između Škole i vrtića Bili cvitak, jer autobusi koji prevoze školsku djecu puno puta do sada nisu mogli proći navedenim prolazima upravo zbog navedenih parkirnih vozila – zaključuje Križanac.

Povezani članci

1 Komentar

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button